/ Дарик Враца - архив
Челен сблъсък между две коли затруднява движението между Пловдив и Карлово. Сигналът за тежкото пътнотранспортно произшествие е подаден в  17.05 часа на тел. 112, съобщиха за Дарик от полицията в града на тепетата.

В района на с. Песнопой в посока Пловдив БМВ със старозагорска регистрация и „Опел“  с пловдивски номера са се ударили тежко.  В първата кола, управлявана от 19-годишен младеж, са пътували жена и дете. Вторият автомобил е шофиран от 38-годишен водач, в „Опел“- а са се возили и две деца.

Водачите на двете коли са пострадали най-сериозно, уточниха още от полицията. За да бъдат извадени двамата шофьори, се е наложило ламарините на автомобилите да бъдат разрязани. Мъжете са откарани в болница за прегледи.

Движението в участъка на катастрофата е затворено. Обходният  маршрут е Пловдив- разклона за Калояново, Хисаря, с.Михилци и Карлово. На място има полицейски екипи, които насочват автомобилите.

Започнали са огледите на инцидента. Предстои почистване на пътното платно от разлято масло. Причините за катастрофата се изясняват.