Букети с черпак и органайзер получиха финалистките в Издирва се... истинската жена
Букети с черпак и органайзер получиха финалистките в Издирва се... истинската жена / dariknews.bg

Огромен букет, аранжиран с кухненски черпак, получи фаворитката сред бизнес дамите Диляна Вичева - председател на пловдивския клуб „Сороптимист интернешънъл" в кампанията на Дарик радио „Издирва се... истинската жена". Нейната опонентка - всеотдайната домакиня и майка на 7 деца Ваня Рачева, също беше наградена с голям букет, към който беше прикрепен бизнес-бележник с няколко молива. Официалната церемония по награждаването беше днес след 14 часа в предаването „Каталог" по Нова българска телевизия.

След като благодариха за отделеното им внимание, двете финалистки и водещите на Дарик радио Кирил Кирилов и Митко Лишев поговориха за празника на дамите, за мъжете и жените, както и коментираха представянето си в сутрешния блок „Дарик кафе". Участниците в предаването дебатираха на тема „Жената моделира ли мъжкото поведение?". Мненията не прерастнаха в спор, а останаха на ниво добронамерени шеги. Водещата Десислава Терзиева обобщи с крилатата мисъл на Оскар Уайлд „Силата на жените идва от факта, че психологията не може да ги обясни".

Двете финалстки получиха и много други подаръци. Те победиха в надпреварата в конкурса „Издирва се... истинската жена", организирана от Дарик радио Пловдив и в-к „Марица", с медийната подкрепа на Нова българска телевизия и програмата „Пловдив Инфо".