Започват срещи на полицейските служители с обществеността
Започват срещи на полицейските служители с обществеността / netinfo

Публични срещи на служителите от "Охранителна полиция" при ОДП Плевен с обществеността ще се проведет до края на месец март, съобщават от полицията.

На тях ще присъстват и представители на местното самоуправление и неправителствени организаци. Основните цели на срещите са да се подобрят сигурността в населените места и качеството на полицейската работа. Районните инспектори и младши районните инспектори от Първо РПУ ще се срещнат с населението от обслужваните територии на 27 март в Плевен от 16.00 часа в клуба на СДС на улица „Славейков” 50.

Населението от село Буковлък ще бъде изслушано от полицейските служители на 19 март в кметството. За село Опанец предвиденото място е читалището на 27 март. Жителите на Върбица ще се срещнат с полицейските инспектори на 26 март в клуба на пенсионера. От Радишево въпроси ще могат да се поставят пред органите на реда на 12 март в читалището. Читалището в Бохот ще е място за дискутиране на проблемите на сигурността и обществения ред на 19 март. Също в местното читалище ще се проведе срещата в село Тученица на 18 март. В село Гривица обществената среща ще е на 24 март в клуба на пенсионера.

Всички срещи по селата ще започват в 14.00 часа