Според Емел Етем здравословното състояние на коалицията е добро
Според Емел Етем здравословното състояние на коалицията е добро / netinfo
“Не виждам предпоставка за предсрочни избори, тройната коалиция е в много добро здравословно състояние, за ужас на опозицията”, това заяви в Плевен мнистъра на държавната политика при бедствия и аварии и заместник-председател на ДПС Емел Етем.

“Ние ще продължим все така отговорно да се занимаваме с управлението на страната и имаме воля да решаваме проблемите, които съществуват между трите политически сили”, каза още министър Емел Етем . Тя допълни, че сред приоритетите в работата на коалиционните партньори е подобряването на стандарта на хората и привеждането на българското законодателство в съответствие с европейското.

Емел Етем взе участие днес в информационна кампания сред плевенската общественост за усвояването на средствата от еврофондовете. При срещата си с гражадните тя подчерта, че амбицията на ДПС е България да не губи време при подготовката на проекти за усвояване на парите от европейските фондове и за да се избегне това ще бъдат създадени консултативни центрове. Според мнистъра на държавната политика при бедствия и аварии, в най-скоро време такъв център ще бъде открит и в Плевен. “Там специално обучени кадри на ДПС ще иформират и подпомагат гражданите, представителите на бизнеса и общините при разработването на проекти”, каза още Емел Етем.