Собственици на „Лада от цялата страна идват на автосреща в Плевен
Собственици на „Лада от цялата страна идват на автосреща в Плевен / dariknews.archive

На 13 и 14 юни Плевен ще бъде домакин на национална сбирка на „Лада Клуб България".

Всички фенове на марката, независимо като зрители или активни участници, ще имат възможност да се включат в атрактивната автосреща. През уикенда ще могат да се срещнат бивши, настоящи или бъдещи собственици, за които "Лада" е не само кола, но и начин на живот, хоби или професия, съобщиха организаторите. Над 100 собственици са заявили участието си във форума.

Срещата ще започне в събота сутринта в 10:00 часа, като сборно място е паркингът пред магазин „БауМакс" - на входа на Плевен от София. От там в атрактивно шествие всички автомобили ще преминат през целия град с крайна спирка - картинг пистата край Плевен. Там в 11:30 часа ще бъде тържественото откриване на срещата, а след това ще започне дрифт шоу и италианско преследване.

Участниците в сбирката на „Лада Клуб България" ще демонстрират майсторско управление, спринт по двойки, свободно каране в групи по 4 автомобила и волна програма. Ще има и представяне на модифицирани автомобили от популярната марка.

Неделната част от автосрещатаз предвижда свободна програма за участниците с включено посещение на Панорама "Плевенска епопея 1877" и разходка в парк "Кайлъка".