Скандал: Куче захапа съдия - няма ваксини против бяс
Скандал: Куче захапа съдия - няма ваксини против бяс / dariknews

Скандал Куче захапа съдия  няма ваксини против бяс
netinfo

Кога беше доставен първият комплект от купените с дарение реанимационно
легло и монитор в УМБАЛ

Кой министър идва във вторник за първа копка на бъдещия Факултет по
фармация в Медицинския университет

Каква е хронологията в появата на незавършените павилиони
в центъра на Плевен, пред "Спиди"

Колко игри предлагат летните ваканционни дни в ЦРД на
открито и на закрито

Къде се появи библиотека на открито и каква
литература предлага тя

Има ли нещо общо, освен името на Шекспир между "Сън в
лятна нощ" и "Ромео и Жулиета"

Скандал Куче захапа съдия  няма ваксини против бяс
netinfo

Скандал с липсващи противобесни ваксини. Съдия стана жертва на ядосано куче, никъде в града обаче няма ваксини. Не само тук, но и в цялата страна от около две седмици ситуацията е такава. Ваксини няма, защото се обжалва обществена поръчка, обявена от Здравното министерство, обясниха от РЗИ

Първото легло и монитор, закупени с дарения, са вече в Реанимацията в Плевен

Днес правят първа копка за новия учебен корпус на Факултета по фармация към Медицинския университет. За церемонията пристига образователният министър проф. Анелия Клисарова

От днес над 1500 седмокласници имат шанс да продължат образованието си в елитна гимназия. До 21 юни се подават документи за участие в първи етап на класиране.

Третокласник от НУ „Христо Ботев" - Плевен, сред най-добрите в националния турнир „Математически звезди". В крайното индивидуално класиране Йоан Василев е пети по рейтинг в страната

Центърът за работа с деца стартира Летни ваканционни дни. Игри на открито и занимания по школи са част от предложенията и тази година

Скандал Куче захапа съдия  няма ваксини против бяс
netinfo

Постоянна мярка задържане под стража наложи плевенският Районен съд на Ст.В., който ще отговаря по обвинение, че неправомерно внесъл на електронния адрес на Агенцията по вписвания компютърни данни за промяна на собствеността на агрофирма, регистрирана в плевенското село Брест. Това съобщава на 1-ва страница регионалният вестник "Зетра".

Ловешките журналисти посетиха парламента по покана на депутата от ГЕРБ Корнелия Маринова.

Бебе на 4 месеца, двама мъже на 33 и на 64 години и 62-годишна жена загинаха в тежка катастрофа на главния път София-Варна край ловешкото село Малиново в неделя, съобщава "Зетра".

Пет политически сили не са почистили навреме предизборните си материали в Плевен, констатирала проверка на общинския инспекторат. Грозят ги глоби от 1000 до 5000 лева.

Ловешка област е първенец по детска смъртност в страната за 2013 г с 16,5 промила, показват данни на статистиката.

Стартира процедурата по избор на изпълнител за работния проект, авторския надзор и подготовката на терена за бъдещата спортна зала в Плевен, пише "Зетра".

В Ловешко започна актуализацията на цифровата ортофото карта чрез ново самолетно заснемане за нуждите на Системата за идентификация на земеделските парцели.

За трети път е насрочена извънредната сесия на общинския съвет в Плевен, поискана от 19 старейшини от различни политически сили.

Водят преписка за предоставяне на Къкринското ханче на Община Ловеч, е друго заглавие във вестник "Зетра".

Астралният близнак на Симеон Сакскобургготски - Симеон Калинкович, който живее в плевенското село Горни Дъбник, също като царя празнува 77-ми рожден ден на 16 юни.

Скандал Куче захапа съдия  няма ваксини против бяс
netinfo

„Семейство иска да осинови дете, дават го на италианци", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север".

За продължаващата сага с павилионите пред „Спиди" можете да прочетете на страницата за конфликти.

Нови попълнения се вливат в АБВ, общински съветник напусна БСП, съобщава изданието на стр. 4.

За наличието на съмнения за туберкулоза при животни в Тръстеник, можете да прочетете на страницата за бизнес.

„Публикация на „BG Север" и анонимен сигнал докараха шефа на зъболекарите в Плевен", е материал от стр. 6.

„Плевечани - отличници на Северозапада по четене" и интервю с Димитър Селенски, озаглавено „Творците не са безучастни към процесите, протичащи около тях", можете да прочетете на страницата Артседмица.

„Ансамбъл „Българе" в много отошения е повлиял на случващото се у нас", заявява в специално интервю пред седмичника Христо Димитров, продуцент на формацията, която гостува в Плевен.

Да не дава господ да умреш, и то в чужбина - на ужасните проблеми, с които се сблъскват близките при тази ситуация, е посветена стр. 9.

Водещият материал на страницата за спорт е за децата на Плевен, които разбиха на футбол врачанския Ботев, а жребият ги среща с пловдивския.

„Цоло Божиловски нахрани с шкембе генерал, полковници и професори", е интригуващото заглавие на стр. 16.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.