Пътен инцидент с полицейска кола се размина без жертви
Пътен инцидент с полицейска кола се размина без жертви / dariknews.bg

На 23 октомври, малко след 17:00 часа, в района на ОАПС в Плевен е станало ПТП в което са се блъснали три коли. На мястото пристигнали полицаи и медицински екип. След като се оказало, че няма пострадали, медицинският екип си е тръгнал. Малко по - късно на млада жена, която е била в третата кола, участвала в инцидента й прилошало и полицаите я взели в патрулната кола и тръгнали към Спешно отделение в УМБАЛ „Г. Странски".

След едно от кръстовищата на бул. „Г. Кочев" се оказало, че платното за движение е задръстено и полицаите решават да се придвижат по платното за насрещно движение с включена сирена и светлинна сигнализация. На светофара, преди отбивката за Спешно отделение, от пряката улица вдясно, Опел „Зафира" тръгва да прави ляв завой в същото платно и тогава двете коли се удрят.

В резултат на удара, единият полицай е с порезни рани и натъртвания на левия крак, без опасност за живота, а младата жена е прегледана и освободена без наранявания. Предстои изясняване на подробностите по случая.