Проф. Димитър Стойков: Кварталите и малките улички ще са приоритет в следващия ми мандат
Проф. Димитър Стойков: Кварталите и малките улички ще са приоритет в следващия ми мандат / dariknews.archive

"През следващите четири години ще отделя повече време за кварталите и малките улички в Плеввен. Знам, че съм допускал грешки, не съм отделял достатъчно време за плевенчани. Все тичах на някъде и бързах за някой проект, а трябваше да отделя повече време за своите съграждани, за своите приятели", каза проф.Стойков пред плевенчани. Той беше поканен на сцената в началото на концерта на попфолк звездата Ивана, която изнесе концерт на пл."Възраждане" в четвъртък вечерта.

Кандидатът за кмет за втори мандат на община Плевен от ГЕРБ проф. Димитър Стойков сподели, че при срещите си с хората по време на предизборната кампания е почувствал тяхната подкрепа. Той отбеляза, че е необходимо да се обърне повече внимание на кварталите „Дружба", „Сторгозия" и Девети квартал: "Трябва да се обърне внимание на малките проблеми, защото те са важни, понеже с тях хората се сблъскват всеки ден, а имаме сили да ги решим".

„Моята професия е свързана с това, че цял живот съм помагал на хората, цял живот съм се сблъсквал с техните тревоги и проблеми и много често съм успявал, дори и там, където случаят е бил безнадежден. Ще успеем и сега в името на Плевен, в името на плевенчани!", заяви проф. Димитър Стойков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!