Отново катастрофи заради несъобразена скорост
Отново катастрофи заради несъобразена скорост / netinfo

Двама мъже и една жена са пострадали при катастрофи в Ловешко на 16 юли, съобщават от пресцентъра на МВР. 68-годишен пешеходец от село Златна Панега е със счупен крак след като е ударен от камион движещ се с несъобразена скорост.

Около 10.00 часа същия ден на КПП “Стрелките” в Ябланица е станала катастрофа между три коли. Движещ се с несъобразена скорост автомобил "Рено-19" с русенска регистрация, управляван от Велико П. на 64 години навлиза в насрещното платно и блъска"Тойота - Камри" с водач Пламен Б. на 46 години от София. За да бъде избегната верижна катастрофа шофьорът на трета кола, собственост на варненска фирма, напуска пътното платно. По нея също са нанесени щети.

Водачът, причинил катастрофата е откаран в Луковитската болница със съмнения за комоцио и счупена ключица на рамото, без опасност за живота. Возещата се при него Нина П. на 36 години и децата и са отказали медицинска помощ и са отпътували за София. В последствие е установено, че жената е със счупена китка на ръката и таз, и заедно със синът и са под наблюдение са настанени в Окръжна болница София.