Областният управител на Ловеч ще проведе приемни във всички общини
Областният управител на Ловеч ще проведе приемни във всички общини / dariknews.archive

Областният управител на Ловеч д-р Мадлена Бояджиева стартира открити приемни във всички общини в региона, съобщиха от пресцентъра на администрацията. Тя ще се срещне с общинските ръководства, за да се запознае със състоянието на общините и с най-наболелите проблеми, както и да получи подробна информация за работата им по европейски проекти.

Приемните за граждани ще се провеждат от 11:00 ч. в съответния ден, като желаещите да се срещнат и поставят въпросите си трябва да се запишат в съответната община и да посочат темата на исканата среща.

Приемните стартират в община Ябланица - на 16 януари. На 22-и и 23-и са съответно срещите в Априлци и Тетевен, януари завършва с Угърчин - на 27-и. Следват приемните през февруари: 3-и - Троян, 6-и - Луковит, 10-и Летница, последната е на 13 февруари в Ловеч. В нея ще се включат още кметът Минчо Казанджиев и председателят на общинския съвет Тихол Тихолов, съобщиха от пресцентъра на общината.

Желаещите от община Ловеч да поставят проблемите си пред д-р Бояджиева трябва да се запишат предварително в Центъра за услуги и информация на гражданите (намиращ се на партера на общината), като посочат по какъв въпрос ще търсят съдействие.

Предварителното записване става до 11 февруари. Самата приемна ще се проведе от 11:00 ч. в заседателната зала на общината. Час по-рано д-р Мадлена Бояджиева ще проведе среща с общинското ръководство.