Н.Зеленогорски: Водим политическа борба с идеи и с концепция за развитието на България
Н.Зеленогорски: Водим политическа борба с идеи и с концепция за развитието на България / archive.dariknews

"Гласувам за осъществяването на дълбоки реформи в българското общество в много ключови сфери като започнем от съдебната реформа, реформата в МВР, образование, здравеопазване, социална политика, култура. Всъщност тези дълбоки реформи трябва да ни изведат на пътя на успеха - пътят, към който България трябва да се стреми, а това е постигане на средноевропейско качество на живот", каза Найден Зеленогорски след като упражни правото си на глас в 108-ма избирателна секция на ул."Даскал Димо" в Плевен.

Той уточни, че това трябва да е следващата голяма цел на страната ни, след постигането на демокрация, членство в НАТО и членството в ЕС.

НЗеленогорски Водим политическа борба с идеи и с концепция за развитието на България
netinfo

"Вяла и доста семпла беше предизборната кампания, но пък при отсъствие на много тежки компромати, което все пак е нещо позитивно", каза Зеленогорски. "Водим политическа борба с идеи и с концепция за развитието на България", каза още той и отбеляза, че в централната част на града, където гласува избирателната активност е достигнала по обяд над 25%.

Найден Зеленогорски изрази надежда, че покрай преференциалния вот ще има активиране във всички партии и това би повишило общата избирателна активност в страната.