Н.Зеленогорски: РБ е единствената управленска и морална алтернатива
Н.Зеленогорски: РБ е единствената управленска и морална алтернатива / archive.dariknews

На 22 март разширеният Граждански съвет на Реформаторския блок ще утвърди листата за евроизборите, съобщи заместник председателят на „Движение България на гражданите" и организационен секретар на РБ Найден Зеленогорски на среща с ръководствата на местните структури на партиите от Блока в област Ловеч.
В срещата взеха участие още Николай Ненчев - лидер на БЗНС, Корман Исмаилов - председател на НПСД, Сергей Добрев - член на Националното ръководство на ДСБ и Борислав Миланов - заместник главен секретар на СДС.

„Работим активно по укрепване на структурите по места, изграждаме предизборни щабове на РБ в областните градове и общините на България. Срещаме се с хората в цялата страна и знаем какво ги вълнува, с какви проблеми се сблъскват всеки ден", каза Зеленогорски. Той допълни, че Блокът знае и как да ги реши. „Имаме ясна цел и визия как да извадим България от незавидното положение на най-бедна, най-корумпирана и най-враждебна към собствените си граждани държава - член на ЕС.

Знаем как, можем и искаме да го направим, защото ние сме единствените, които не сме обвързани с олигарси и нямаме зависимости към мафиотски структури, заяви Зеленогорски.
„Реформаторският блок е единствената управленска и морална алтернатива в България, защото имаме кураж, защото имаме експерти, защото сред нас са хората, които са вадили България от кризи", каза още Зеленогорски.

Н.Зеленогорски: РБ е единствената управленска и морална алтернатива в България