Модно ревю подпомага дейността на фондация
Модно ревю подпомага дейността на фондация / archiv.DarikNews

Уникални вечерни рокли и есенни манта и кардигани видяха плевенчани по време на първото благотворително модно ревю, което се проведе в кафето на бизнес сграда „Генимекс".

Фоайето и кафето се оказаха тесни за гостите, дошли да видят уникалните дизайнерски модели. Сред тях бяха медици, адвокати, фармацевти, педагози и общественици. В приятна атмосфера, дизайнерът Милена Колева представи на публиката новата си есенна колекция от манта и кардигани с ръчно изработени аксесоари. Прекрасните есенни дрехи грабнаха публиката с фееричност и стил. Сред най-аплодираните модели бяха черно пончо от памучна материя и мини палта в цвят охра.

След това Dimsy S Fashion Studio представи колекцията си есен 2012. В нея бяха показани официални рокли от тафта, органзатюл, луксозни дантели и сатен. Аплодисментите на публика предизвикаха чаровните манекенки от модна агенция „Георги Ангелов", които дефилираха с прекрасните вечерни рокли.

Публиката имаше възможност да види и авторски бижута на Martcela Jewels. Те са изработени от Swarovski - чешки кристали, кехлибар, яспис, седеф, кварц и др. Финалът на ревюто беше ознаменуван с дефиле на всички модели. Гостите имаха възможност да разгледат и изберат за себе си най-подходящата дреха или бижу.

Част от средствата дадени за тях, отидоха за благотворителните каузи на фондация „Св. Иван Рилски" в Плевен - даряване на зъбни протези на бедни възрастни хора и закупуване на силиконови импланти, за жени претърпели операция от рак на гърдата.

Благотворителната инициатива събра 160 лева, които ще отидат за дейността на фондацията, която е организатор на проявата.