Красимир Иванов: Ще работя за администрация, обърната към хората
Красимир Иванов: Ще работя за администрация, обърната към хората / dariknews.archive

На среща с медиите в пресклуба на БТА в Плевен беше представен зам.-областният управител на Плевен от квотата на АБВ Красимир Иванов. Той благодари за гласуваното доверие на Румен Петков и Цветан Антов, които са го препоръчали за този пост. Досегашният кмет на Коиловци благодари на хората от плевенското село да доверието и подкрепата, които еполучил оттях за времето на кметуването си.

Красимир Иванов сподели, че от 20 години е член на БСП, но в последно време вижданията му се различавали съществено от тези на столетницата.
„Не мога да приема, че БСП се отказа да участва в една широка коалиция в управлението на страната, от която страната имаше нужда, каза Иванов и подчерта, че благодарение на участието на АБВ в кабинета Борисов се стигна до това да има коледни добавки за пенсионерите и постепенното увеличение на минималната работна заплата в следващите години.

Като зам.-областен управител Красимир Иванов поема ресорите селско, горско и рибно стопанство,услуги, образование, здравеопазване, социални дейности. Той ще ръководи и съответните комисии и областни съвети, Консултативния съвет по горите и дивеча, Съвета за борба с корупцията.
По думите му, много от нещата са му познати и знае как се изпълняват на най ниско ниво. Той подчерта, че ще работи за областна администрация, обърната към хората.

Жена е поела поста на вр.и.д. кмет на село Коиловци на мястото на Красимир Иванов. Това е Даниела Петкова, която работи от 8 години в кметството. Тя е и предложението на Иванов към Общинския съвет на Плевен за и.д. кмет на Коиловци до местните избори догодина.