Хиляди подкрепиха благотворителното Дрифт шоу край Плевен
Хиляди подкрепиха благотворителното Дрифт шоу край Плевен / dariknews.archive

Убийствената жега не можа да попречи на феновете на екстремния спорт и привърженици на благородната кауза. На дрифт шоуто, което стартира  в 11:00 часа на 15 юли, на картинг пистата край Плевен се събраха множество привърженици на екстремния спорт.

Този път шоуто има благородната мисия, да се съберат средства за да се помогне на пострадалия при катастрофа моторист от Плевен, Влади Петров.   Над 30 дрифтъри от цялата страна пристигнаха за благотворителната надпревара. Както бяха обещали организаторите от БМВ Тийм Плевен, за дрифт шоуто пристигна и Европейският шампион за 2010, Тодор Дунев.

Средствата за благотворителната кауза се набират от такса за вход от три лева, като се предлага възможност на желаещите да се повозят в някое от БМВ-тата срещу такса от 20 лева. Събраните средства ще отидат за лечение на Влади, който е в състояние на будна кома, казаха от БМВ Тийм Плевен

От касата на входа на картинг пистата край Плевен казаха, че до момента има продадени над 2000 билета. В програмата следва специалното шоу "Дрифт анархия". Очаквайте още информация и снимки.