pleven
pleven / dariknews.bg
Тази събота - 11 март, отборът на "Спартак" - Плевен ще гостува на Ботев (Враца) в среща от 20-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Двубоят е от 15:30 часа на стадион „Христо Ботев“.
През изминалите дни в лагера на плевенския тим беше спокойно. Спортно-техническият щаб има на разположение всички налични състезатели. Единственото изключение е нападателят Григор Долапчиев, който е наказан за натрупани жълти картони.

„Направихме две погрешни стъпки от началото на пролетния дял от първенството. Работим за остраняване на проблемите. Във Враца ни предстои много труден двубой. Въпреки това ние ще направим всичко за да излезем от незавидната ситуация в която сме в момента. Няма да можем да разчитаме на Григор Долапчиев, но разполагаме с достатъчно футболисти“, коментира треньорът на "Спартак" – Александър Георгиев.

От пресофиса на клуба припомнят, че на 10 септември миналата година съперниците не излъчиха победител на стадион „Плевен“ – 1:1 в мач от 5-ия кръг на първенството.