/ DKT Ivan Radoev
Драматично-куклен театър „Иван Радоев“- Плевен дава старта на сезон №100 – динамичен, празничен и предвиден да ускори интереса към театъра за зрители от всички възрасти!

От културния институт обещават на плевенската публика да види на живо звезди от малкия екран на сцена; да се потопи в завладяващия свят на Мелпомена; да се наслади на комедия от световна класа…

На 12-ти септември в 19:00 Драматично-куклен театър „Иван Радоев“-Плевен ще отбележи 1 век професионален театър в Плевен с поклон към еталоните в театъра. Публиката ще може да види номинирания за ИКАР 2018 спектакъл „ВИШНЕВА ГРАДИНА“ от А.П. Чехов и ще има шанса да се включи в радикалното режисьорско решение от Василий Сенин: "публиката стъпва на сцената, а актьорите играят в зрителния салон".

DKT Ivan Radoev
DKT Ivan Radoev

"На 18.09. от 20:00 в Летен театър „Кайлъка“ сме подготвили изненада с любимеца от екрана, Димитър РАЧКОВ и негов специален гост, който още се пази в тайна. Гледайте ПРЕМИЕРАТА на първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции. Бъдете първите зрители на „ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ“!

DKT Ivan Radoev
DKT Ivan Radoev

На 27.09. от 19:00 театралният празник продължава със звездите от малкия екран Димитър БАНЕНКИН („Под прикритие“, „Недадените“, „Скъпи наследници“) и Петко ВЕНЕЛИНОВ в „БОИНГ БОИНГ“, който държи рекорда на Гинес за най-поставяна френска комедия!

На 28.09. от 19:00 не пропускайте Марта ВАЧКОВА и Тончо ТОКМАКЧИЕВ в „РЕЙС“ от Ст. Стратиев в безкомпромисно сатиричната постановка на многонаграждавания режисьор и преподавател в НАТФИЗ професор Здравко Митков!", споделят организаторите от плевенския театър.

DKT Ivan Radoev
DKT Ivan Radoev

На 25-ти септември от 18:00 театърът кани всяко дете до 10 г. с безплатен билет на „ЛОВЕЦЪТ НА ПРИКАЗКИ“ от Братя Грим, спектакъл за цялото семейство с песни на живо, магични същества и много смях!

Билети на касата на театъра и онлайн на www.theatre-pleven.bg където може да намерите също и цялата програма за СЕПТЕМВРИ!