/ Снимка: Дарик, архив
Със заповед на министърът на вътрешните работи Валентин Радев на тържествено събрание днес по повод професионалния празник на българската полиция – 8 ноември,  бяха наградени шестиима полицаи от полицията в Крумовград, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

На събранието са присъствали полицейски служители от град Одрин начело с директора на полицията там Али Курт, които гостуват за празника в Кърджали. 

Отличиха полицай от Крумовград с наградата „Джовани Фалконе”

Полицаите са отличени с „обявяване на благодарност” и парична награда в размер на 200 лв. за инициативност и постигнати високи  резултати при изпълнението на функциите си, в резултат на което през месец септември, тази година, са разкрити и иззети  около един тон марихуана и 12 кг сухи съцветия от същата дрога в село Качулка. В хода на операцията е задържан и производителят на дрогата.

Със заповед на директора на ОД на МВР старши комисар Венцислав Момчилов за проявен професионализъм , за постигнати високи и трайни резултати в служебната дейност с „писмена похвала”  са отличени 115 служители от областната дирекция.