Владислав Методиев отново е №1 на клуб Васил и Георги Илиеви
Владислав Методиев отново е №1 на клуб Васил и Георги Илиеви / Дарик- Кюстендил,архив

Владислав Методиев е за поредна година №1 за своя клуб "Васил и Георги Илиеви". Трикратният носител на приза "Спортист №1 на Кюстендил", в анкетата на Дарик радио и община Кюстендил се класира 7- ми на Европейското първенство по борба за мъже, в класическия стил. Той спечели бронзов медал от Държавния лично- отборен шампионат, класира се трети и на силния международен турнир „Петлашински" - Полша. Методиев е национален състезател в категория до 96 кг.
Милослав Методиев е на второ място в 10- та на клуба за 2014 година. Той е два пъти републикански шампион, от личния и лично- отборен шампионати, и спечели сребърен медал от международния турнир "Никола Петров".

Владислав Методиев отново е №1 на клуб "Васил и Георги Илиеви"
netinfo

Трети в класацията на клуба е Иван Иванов. Той завоюва златни медали от Държавния лично- отборен шампионат и международния турнир „Петлашински" - Полша. Иванов е трети от Държавния личен шампионат. Представителната десетка на клуб "Васил и Георги Илиеви" допълват: №4 Радослав Палчев; №5 Михаил Петров; №6 Айрън Рамадановски; №7 Емилян Тодоров; №8 Августин Спасов; №9 Йоана Маринкова; и двама борци са на 10- та позиция- Стефан Тодоров и Наско Георгиев.