/ Ивайло Илиев
Талантливият състезател по тенис на корт Виктор Атанасов от ТК “ОСОГОВО-ЕЛИТ“ спечели купа и златен медал от турнира, от календара на БФ Тенис, който се проведе на кортовете на ТК "Диана", гр.София. В състезанието участие взеха 58 деца (39 момчета и 19 момичета).

Във финала при момчетата Виктор Атанасов победи с 4:1 Константин Дойчинов ТК "Левски", гр.София. На трето място при момчетата се класираха Добромир Манолов ТК "Авеню", гр. Бургас и Константин Кирчев ТК "15:40", гр. София.

Отлично представилият се състезател под рьководството на треньора си Ивайло Илиев изигра 5 мача на много добро ниво в рамките на два дни. Победата над Самуил Пешев от ТК "Вектор Тенис Спорт", гр. София на четвъртфинала даде допълнителен стимул на кюстендилския състезател. Именно този състезател беше причина Виктор да не вземе купата и на турнира в гр. Радомир.

Турнирите от календара на БФТенис продължават и през месец юни на кортовете на ТК "1882", и ТК "Дема", София. С цел популяризиране и развитие на тениса в гр. Кюстендил клубът набира желаещи деца за обучение по този красив и интелигентен спорт. Тренировките се провеждат на тенис кортовете на ул. „Илинден“ №7. За контакти GSM : 0988/ 73-19-24.
Дарик- Кюстендил