Отборът на Велбъжд- деца
Отборът на Велбъжд- деца / netinfo
Кюстендилската школа по художествена гимнастика, с марка “Велбъжд” постигна уникален успех на Държавното първенство за деца до 10 години, в най- силната- “А” категория. Отборът на “Велбъжд”, в състав- Цветозара Миленкова и Нилана Колевска се класира на второ място в отборната надпревара, като отстъпи само на “Чар”- Варна.

Цветозара Миленкова и Нилана Колевска
netinfo

Цветозара Миленкова спечели сребърен медал и в многобоя, от индивидуалната надпревара, като отстъпи само на натурализираната българка от Русия Елвира Краснобаева от “Чар”- Варна. Нилана Колевска е 4- та в многобоя.
 
Цвети завоюва още две медала на финалите на отделните уреди, като се класира втора на съчетанията без уред и е 3- та на финала на въже. Нилана също игра на финала на въже и се нареди на 7- мо място.
 
“Много сме удовлетворени от резултата. Мечтаехме си за място в тройката. През последните години влизахме в топ 8, но 2- ри в България е много добър резултат. Получихме и много поздравления от специалистите в залата”, каза за Дарик президентът на клуба по художествена гимнастика “Велбъжд”- Валя Машова.
 
Цветозара Миленкова се подготвя от Весела Петрова, а Нилана Колевска от Валя Машова. / На снимката- с главния съдия на първенството Марияна Пищалова /.

Цветозара Миленкова и Нилана Колевска с Марияна Пищалова
netinfo

Дарик- Кюстендил