/ ОД на МВР-Кюстендил
Работещи в полицията, пожарната и гранична полиция в Кюстендил, и журналисти от местни медии проведоха Турнир по стрелба с пистолет „Макаров“. Турнирът бе посветен на 140-годишнината от създаването на МВР.

Увеличават се децата извършители на престъпления, най- често кражби

Сред служителите на МВР най-добър бе резултатът на комисар Светослав Георгиев - директор на пожарната, криминалистът от РУ Бобов дол Марио Миланов се класира на второ място, на трето място е ръководителят на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ Ивайло Паунов.

ОД на МВР-Кюстендил

В отборното класиране на първо място се класира отборът на пожарната, на второ място е отборът на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ - ОД на МВР, на трето място е отборът на полицията в Бобов дол.

ОД на МВР-Кюстендил

Сред журналистите, участвали в турнира, най-добри резултати показа Ивайло Стоянов от ТВ „Запад“, представителят на „Кюстендил инфо“ Ярослав Ставрев е на второ място и на трето място се класира Ивайло Александров - ТВ „Запад“.

Грамотите на призьорите и подаръците връчиха директорът на полицията старши комисар Е.Стамболийски и директорът на пожарната комисар Св. Георгиев.

ОД на МВР-Кюстендил

Спортните прояви на служителите, посветени на годишнината на ведомството, продължават утре със турнири по спортен риболов, спортна стрелба и картинг.