кюстендил
кюстендил / Дарик Кюстендил
ФК Кюстендил влиза в пряка битка с Оборище- Панагюрище за местата в челото на класирането на Трета Югозападна лига. Двубоят е в събота, от 14 ч. на стадион Осогово. Съдия на мача ще бъде депутатът Стефан Апостолов. Кюстендилци не са играли на свой терен вече близо месец, като последно победиха с 3:0 Сливнишки герой, последва загуба с 4:0 от лидера Миньор в Перник, а в последния игран кръг- ФК Кюстендил почива.
Във временното класиране, ФК Кюстендил и Оборище делят 4- 6 място, с по 25 точки, заедно със Спортист Своге. Старши треньорът Николай Николов и неговите възпитаници са амбицирани да продължат своя победен ход на стадион Осогово, като разчитат и на подкрепата на феновете на футбола в Кюстендил.
Дерби мачът на 14- тия кръг противопоставя лидерът Миньор с втория в класирането Септември- Симитли. Третият Вихрен посреща Перун- Кресна.
Дупнишкият Марек 1915 ще се бори за точки, за измъкване от опасната зона срещу Спортист Своге на стадион Бончук. Марек са 15- ти в класирането с 9 т., само с 2 повече от последния Перун.