Победителките
Победителките / netinfo
Ралица Велинова е Девойка Кюстендилска пролет 2017. Тя е 16- годишна, ученичка от ПМГ. Наградата на победителката връчи кметът Петър Паунов. Ралица Велинова получи 1 500 лв. от община Кюстендил.
"Усещането е невероятно, не го очаквах. Най- важно е преживяването, което ще ми остане в живота. Това беше една много голяма възможност за мен, много се радвам, че се записах. Много обичам да танцувам, обичам хората, да се усмихнати, лъчезарни, обичам изкуството и да рисувам. Мисля да се занимавам с моделство, сега ми предстои кастинг, надявам се и там да успея", каза веднага след конкурса "Девойка Кюстендилска пролет 2017". Ралица Велинова иск да остане в България и да учи за ветеринарен лекар. Според нея, "Девойка Кюстендилска пролет" трябва, освен да е красива, да е много лъчезарна, умна, интелигентна и да има излъчване. "Пожелавам на кюстендилци да са много усмихнати и щастливи", завърши победителката.

Вижте Видео от финалната част на конкурса:

https://www.facebook.com/darik.kustendil

Ралица Велинова, Даниела Стоименова, Теодора Атанасова
netinfo


Подгласнички на Девойка Кюстендилска пролет 2017 станаха Даниела Стоименова и Теодора Атанасова. Те получиха по 850 лв. от община Кюстендил.

Ралица Велинова, Даниела Стоименова, Теодора Атанасова
netinfo


Момиче на публиката стана №5- Евелина Василева, за която наградата също бе 850 лв.

Момиче на публиката
netinfo

"Чувството е уникално, за мен това е нещо много повече, след като хората са гласували за мен, благодаря на всеки пуснал SMS за мен. Обичам много да танцувам, танците за мен, не са просто хоби, а начин да изразя себе си. Обичам да пътувам и да прекарвам повече време със семейството и приятелите си, хората, които обичам. Кюстендил има изключително много забележителности, които трябва да бъдат посетени. Хората трябва да остават тук и да се грижат за града си, защото нашия град е голямо богатство", каза пред Дарик Момичето на публиката Евелина Василева. Тя иска да остане да живее в родината си, в България.

Всички участнички получават от общината тоалетите и обувките, с които участваха в конкурса, както и луксозни албуми със снимки.
Над 1 000 души гледаха конкурса- спектакъл на пл. "Велбъжд". В интересна хореография, кандидатките си правиха селфи на фона на забележителностите на Кюстендил. Водещи бяха Петя Дикова и Александър Кадиев. Публиката забавляваха Искрата, Виктория Георгиева, Теди Кацарова и Силвия Кацарова.
 

Силвия и Теди Кацарови
netinfo

Конкурс
netinfo

Конкурс
netinfo

Победителката
netinfo

Искрата
netinfo


 
 
Дарик- Кюстендил