ремонт
ремонт / netinfo
Приключиха ремонтните дейности в детската градина в село Бистрица. Изградени са новите помещения и оборудването за ползване от малчуганите. Всекидневна, мокри помещения и кухня вече очакват своите малки обитатели.

Да проверят извършеното на място бяха кметът на Общината инж.Методи Чимев, зам.- кмета по социалните дейности Крум Милев и кметът на селото Кирил Огненски. Персоналът изрази задоволство не само от свършеното, а и от факта че има сериозен наплив от деца в последните месеци. За ремонта са изразходвани 26 076,73 лв."Много съм доволен от видяното и направеното. Условията са перфектни.

ремонт
netinfo

По всичко личи, че от есента ще трябва да се разкрие още една група в детската градина. Не само е много уютна, просторна, а и на спокойно място под балкана с няколко детски площадки. Още повече, че дори и деца от Дупница вече се записват там", коментира инж. Чимев.

ремонт
netinfo

Той инспектира и закупения от Общината и монтиран котел за отопление на пелети, с който се отоплява цялото детско заведение. 37 281 лв. бяха похарчени от бюджета на Общината за закупуването и изграждането на котела с въвеждане в експлоатация на отоплителните връзки в сградата.