Празник на Бончук, Марек вдигна купата за №1 в Б група
Празник на Бончук, Марек вдигна купата за №1 в Б група / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил

Футболистите на "Марек" получиха купата и златните медали за първенец в "Б" група. В последният си домакински мач "Марек" победи "Спартак" /Вн/ с класическото 3:0, пред около 2000 зрители на ст. "Бончук", сред които и кметът Методи Чимев.

Празник на "Бончук", "Марек" вдигна купата за №1 в "Б" група
netinfo

"Марек" си бяха осигурили влизане в "А" група още преди този мач. Купата и медалите им бяха връчени от представители на БФС.

Празник на "Бончук", "Марек" вдигна купата за №1 в "Б" група
netinfo

След последния съдийски сигнал феновете, които бяха в сектора известен като „слънчев бряг", слязоха на терена, за да поздравят лично футболистите на "Марек" и да им кажат, че ще бъдат с тях и ще ги подкрепят още по- силно. Купата на победителите в "Б" група вдигна капитанът Милен Лахчев, след което трофея обиколи ръцете на всички футболисти. Някои от феновете също нямаха търпение да се докоснат до купата и да се снимат с футболните герои. Такава силна подкрепа си пожелаха и самите футболисти, вече като тим в "А" група. Празника се пренесе от стадиона на централния площад в Дупница, където футболистите благодариха на верните си фенове. Купона завърши със заря, която да ознаменува влизането на "Марек" в елита.

Празник на "Бончук", "Марек" вдигна купата за №1 в "Б" група
netinfo

Очаквайте Тема в снимки от мястото на събитието!