Полицията търси съдействие за установяване на самоличността на мъжа паднал от блок в Кюстендил
Полицията търси съдействие за установяване на самоличността на мъжа паднал от блок в Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Полицията в Кюстендил моли гражданите за съдействие при установяване на самоличността на мъжа, който падна от жилищен блок в кв. "Запад" и лекарите в кюстендилската болница се борят за живота му. Мъжът е на видима възраст около 50 години, с челно оплешивяване, висок е около 190 см и е с атлетично тяло. Бил е облечен в синя тениска и къси тъмни панталони. Обут е в черно-оранжеви маратонки "Адидас", с оранжево ходило, 46 номер са.
Молим гражданите, които могат да помогнат с информация за установяване на самоличността на мъжа, да се обадят на тел. 112 или в РУ Кюстендил.
При първоначалния оглед следи от насилие не са установени, но все още не може да се каже дали става дума за опит за самоубийство, за нещастен случай или опит за убийство.

Проверка на Дарик установи, че жителите на блока, от който е паднал мъжа не го познават. Видимо, той не изглежда болен или социално слаб.