Победната серия на Велбъжд в ЮЗ В група продължава
Победната серия на Велбъжд в ЮЗ В група продължава / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Трета поредна победа постигнаха футболистите на "Велбъжд" в Югозападната "В" група и се изкачиха до 9- то място в класирането. Кюстендилци се справиха със задачата да спечелят 3- те точки като гости на предпоследния "Спортист" в Своге. Виктор Анастасов вкара гола за победата още в 6- та минута.
В предишните два кръга, "Велбъжд" вече надигра "Чепинец" като гост и "Ботев"- Ихтиман на стадион "Осогово". Отборът събра 14 точки, от 4 победи, 2 равни мача и 5 загуби до момента.
Следващата цел на "Велбъжд" е 4- та поредна победа срещу последния в подреждането на ЮЗ "В" група- "Септември"- София. Двубоят е на 3- ти ноември на стадион "Осогово".
"Германея"- Сапарева баня допусна загуба като гост на "Ботев"- Ихтиман с 3:1. Отборът, воден от Борис Кръстев е на 12- то място с 11 точки. В неделя, 4Германея" ще търси победата срещу "Спортист"- Своге.
Лидерът в ЮЗ "В" група, "Пирин" спечели само точка от гостуването си на "Беласица" в Петрич."Сливнишки герой" се доближи само на 1 точка от водача, след успех с 1:0 нас "Вихрен"- Сандански. "Пирин" има 29 точки, "Сливнишки герой" е с 28, а третият "Перун"- Симитли е с 25 точки.