/ Антон Пенков
Над 20 участници в 6- те категории събра традиционния турнир по силов трибой „Аполония”, който се проведе на Общинския плаж в Кюстендил, организиран от СК"Аполон - Роси", с председател Антон Пенков с помощта на Община Кюстендил.

Традиционният турнир по силов трибой, Мис и Мистър плаж ще е на 29 юни

Участваха атлети от градовете София, Кърджали, Гоце Делчев, Перник, Дупница, Кюстендил. Момичето в категория- женска физика е французойка от Париж, която в момента живее в София.
 
В категория - Младежи до 18 г. спечели Симион Марку, който победи Андрей Захариев.

Победителите в Аполония- Кюстендил
Антон Пенков

Божидар Борисов е на първо място в категория- Мъже до 90 кг, призовата тройка допълват Велизар Колев и Велко Цветанов. При Мъже над 90 кг победи Петър Карабелов, пред Павел Павлов и Васил Каракиев.

Победителите в Аполония- Кюстендил
Антон Пенков

Победителите в Аполония- Кюстендил
Антон Пенков

Владислав Драганов бе най-убедителен в категория - Про, като след него се класира Радостина Лулова, а трети е Христо Делийски.

Победителите в Аполония- Кюстендил
Антон Пенков

Класирането се извърши по точкова система Уилкс, за приравняване резултата спрямо личното тегло. Като дисциплините бяха 3 - клек, лег и мъртва тяга.

Цветомир Борисов спечели турнира за атлетична и хармонична мъжка физика. Втори се класира Красимир Тодоров, а трети - Мишел Величков.
 
Събраните средства за лечението на 14-годишния Теодор Велинов от таксите участие са 200 лв., към тях ще се добавят и средствата събрани в дарителските кутии, поставени по време на надпреварата.
Дарик- Кюстендил