/ netinfo
165 жълти и 19 червени картона са показани по време на есенния полусезон в областна футболна група “Осогово”. Това прави по 2,35 картона средно на мач, сочи анализа на Областния съвет на БФС- Кюстендил, изготвен от Огнян Пешев.

На върха в тази негативна класация са отборите на: “Струмска слава”- Търновлак, с 24 жълти и 1 червен картон; “Струма”- Нов чифлик са  с 21 жълти и 3 червени картона и лидерът в класирането ФК „Кюстендил“ с 19 жълти и 1 червен картон. Най- спортсменски са играли, според този показател отборите на: “Руен”- Богослов, с 6 жълти и 1 червен картон; “Септември”- Жабокрът, със 7 жълти и “Спортист”- Слокощица с 8 жълти и 1 червен картон.
 
Срещите във футболна група “Осогово” са ръководени от 8 главни съдии и 15 асистенти, между които вече има и 4 девойки. Най- много картони е показал Владислав Борисов- средно по 3,8 на мач, следван от Младен Пенев- с 3,62 и Любомир Терзийски- с 2,71 картона средно на мач.

Останалите ръководещи са със следните показатели: Димитър Стоилов- с 2,3 картона средно на мач, Йордан Тодоров- с 2,0, Емил Манасиев- с 1,6 и Радослав Димитров- с 0,91. Антонио Антов, който направи дебют като главен съдия има два мача, в които не е показвал картони.
 
Поради промяна на протоколите, вече второ първенство няма реални данни- колко процента дузпата е гол? Към момента нереализираните дузпи не се описват в протоколите, а само вкараните и превърнати в гол.                
БФС- Кюстендил