Велбъжд- Левски при родени 2004- 2003
Велбъжд- Левски при родени 2004- 2003 / Влади Владимиров
Победа с 3:2 над „Левски” постигнаха децата на „Велбъжд”, водени от треньора Кирил Мицов. Срещата се игра на стадион „Осогово”. Александър Веселинов и Йордан Йорданов изведоха домакините напред в резултата. Гостите възстановиха равенството през втората част и отново Йорданов се разписа за крайното 3:2.
„Левски” играха с набор 2004, а домакините от „Велбъжд”, с деца родени 2003 и 2004 г. Това е втора проверка с отбор от школата на сините за кюстендилци, които играха още спаринги с „Локомотив”- Пловдив и ДИТ.

Първенството  в група U15 на Зона- София започва на 2- ри септември, но „Велбъжд” побива в първия кръг. Във втория, на 9- ти септември, „Велбъжд” посреща „Витоша”- Бистрица.

"Това е най- силната група в страната за тази възраст, тъй като няма Елитна национална група, както при 17 и 19- годишните. Търся противник за още една контролна среща, защото почиваме в първия кръг", каза за Дарик треньорът Кирил Мицов.
Водените от Мицов, отбор- деца, родени 2004 г. ще гостуват в събота за контролна среща на "Славия" в София. Те се подготвят за турнира за Купата на България, ще участват и в първенството за "Деца Б", за областите Кюстендил и Перник.

Децата на "Велбъжд", родени 2005 г. ще играят в събота контрола с "Пирин", от 10, 30 ч. на стадион "Осогово". Треньор на отбора е Красимир Петков.
 
Дарик- Кюстендил