Нов лидер в Рила, прекратен мач в Осогово
Нов лидер в Рила, прекратен мач в Осогово / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Победи на лидерите в групата и един прекратен мач, в 16 кръг от първенството на областната футболна група "Осогово". Двубоят между отборите на Богослов и Лозно е прекратен при резултат 0:1, в 74- та минута, по вина на отборът- домакин. Решение за крайния му изход ще вземат комисиите на Областния съвет на БФС- Кюстендил.
Водачът на група "Осогово", ФК "Кюстендил" надигра като гост Слокощица с 0:4. Нов чифлик победи в Търновлак с 1:4, а Жабокрът също спечели 3 точки на чужд терен, като надделя над Граница с 2:6. Горна Гращица победи Ваксево с 2:0 и продължава успешното си представяне през пролетния полусезон. Отборите на Багренци и Копиловци завършиха при 1:1.
Едноличен лидер, далеч пред преследвачите е ФК "Кюстендил" с 46 точки, пред Нов чифлик с 33, Жабокрът с 31 точки и Горна Гращица с 30 точки.
Отборът на Кочериново поведе областна група "Рила", след като победи категорично с 5:0 досегашния водач Джерман. Сапарево е на второ място след 2:1 над Бобошево. Боровец отстъпи и пред Овчарци с 1:2, а Рила и Яхиново завършиха при 1:1.
Кочериново има 27 точки, пред Сапарево с 26 и Джерман с 25 точки.