Момчета на Шурикен са балкански шампиони на ката
Момчета на Шурикен са балкански шампиони на ката / netinfo

Отборът на КК "Шурикен", който представяше България на Балканското първенство за деца (11-14 години) стана балкански шампион на ката, в състав - Радин Тихолов, Владимир Назъров и Янислав Миленков. Момчетата от Кюстендил / 11- 12 г. / спечелиха единствените златни медали за България, като по пътя си победиха домакините от Сърбия, отборите на Босна и Херцеговина и Черна Гора .
Българският национален отбор по карате (WKF) към Българската национална федерация карате се завърна със 6 медала от Балканското първенство за деца (11-14 години), което се проведе в сръбската столица Белград между 27 и 29 май. В Балканиадата се включиха 830 каратеки от 10 страни.

Момчета на Шурикен са балкански шампиони на ката
netinfo

При 13-14- годишните, отново момчетата на "Шурикен" представяха отбора на България, в състав: Рикардо Реджепи, Андрей Тодоров и Петър Николов, като в битка за 3- то място бяха ощетени от съдиите и загубиха от отбора на Словения. От Карате Клуб "Шурикен" 14 деца представяха България.
1.Рикардо Реджепи
2.Владимир Назъров
3.Георги Матуски
4.Любо Алкесиев
5.Мигаела Тодорова
6.Йордан Шишков
7.Янислав Миленков
8.Радин Тихолов
9.Билян Борисов
10.Петър Николов
11.Андрей Тодоров
12.Никола Христов
13.Никола Боянов
14.Валентин Крумов

Момчета на Шурикен са балкански шампиони на ката
netinfo

Рикардо Реджепи, Владимир Назъров, Георги Матуски, Билян Борисов и Петър Николов бяха на една победа от медалите в индивидуалните дисциплини по ката и кумите.
Емил Димитров и Веселин Димитров бяха част от треньорския екип на България.Те са много доволни от достойното представяне на всички деца. Гордеят се с постигнатото и са радостни, че чуха националния химн в чест на техните възпитаници!!!