/ netinfo
Младите театрали от ОДК-Кюстендил се присъединяват в кампанията за набиране на средства за лечението на Даниела Ивайлова. 

Публиката на "Крадецът на праскови" събра над 1600 лв. за Даниела Ивайлова

"Децата сами предложиха да се присъединим към кампанията и аз ги подкрепям в това им решение. Казаха ми-госпожо, както кюстендилци ни помогнаха да отидем на фестивал в Русе, така и ние трябва да помагаме. Разбрах, че сме успели да им дадем добрия пример, да ги научим на най-важното и ценното в живота -Любовта и Човещината", сподели Ани Кръстева, ръководител на школата.

Част от средствата от продадените покани ще бъдат дарени и за друга майка нуждаеща се от рехабилитация след претърпяна мозъчна операция -Саня Тюлева. За последен път в този състав кюстендилци ще могат да видят наградената от много фестивали пиеса "Съкровището на Силвестър".

Над 2400 лв. за лечението на Даниела Ивайлова от Благотворителния концерт в Жиленци (СНИМКИ)

Благотворителното представление ще бъде на 25 юни-понеделник, от 18.30 часа, в голямата зала на кюстендилския театър. Заповядайте! Нека покажем на тези млади жени, че не са сами в тяхната битка с болестта, нека им вдъхнем кураж и надежда.

"....И в края на блудните си дни разбрах, че най-голямато съкровище на земята е Любовта. Постигни я, човече, и ти ще бъдеш най-богат с Божествена светлина.", из писмото на пирата Силвестър.