Бъди човек
Бъди човек / Фейсбук
За 4-та поредна година се организира благотворителната кампания за Коледа- "Бъди Човек" за гр. Кюстендил. Събират се пари, ваучери за храна и хранителни продукти.

Конкурс за картичка, картина, сурвачка, приказка и стихотворение на тема „Коледа”

“С парите и ваучерите изпълняваме списък с продукти, които носим на хора в нужда, основно възрастни хора в трудно социално положение. Те са най- нуждаещи се. Правим го без никаква собствена облага, даряваме от собственото си време за организация. Целта всеки следващ път да достигаме до все повече хора, правим подобна акция и по Великден”, каза за Дарик един от организаторите Георги Младенов.  Списъкът в нуждаещите се кюстендилци се взима от Дирекция Социално подпомагане.

Много изненади в Коледно-новогодишната програма „Зимна феерия под Хисарлъка 2017”

Кутия за дарения има в риболовния магазин между стадион Осогово и ВиК, набират се и още желаещи търговски обекти. На 16 и 23 декември ще бъдем на пл. Велбъжд, между 10- 11 ч. Дотогава може да се свържат с нас във Фейсбук страницата на събитието, с някои от организаторите на събитието - Georgi Mladenov, Vasilena Georgieva, Yana Teodosieva, Иво Иванов, Tsvetina Kostadinova, Teodora Ikonomova,Габриела Георгиева и Iva Krumova.
https://www.facebook.com/events/156945974923345/

“Тази година имаме нужда от доброволци с коли, които да разнасят, както и от хора, които да комплектоват купените продукти”, пише една от инициаторките на кампанията.
Отчитането ще става с касови бележки. Миналата година са събрани около 1000 лв., като са подпомогнати с хранителни продукти над 50 семейства.
 
Дарик- Кюстендил