Михаела Крумова ще отговаря за областите Пазарджик и Кюстендил в Жени ГЕРБ
Михаела Крумова ще отговаря за областите Пазарджик и Кюстендил в Жени ГЕРБ / ПП ГЕРБ

Организационният секретар на ГЕРБ - Кюстендил Михаела Крумова и областният клубен секретар на Старейшините Лидия Маркова взеха участие в Петия Зимен Университет на Старейшини ГЕРБ, който се проведе в Арбанаси. На националния форум присъства и областният клубен ръководител на Старейшини ГЕРБ и общински съветник в ОбС - Дупница Йордан Йорданов.

Михаела Крумова ще отговаря за областите Пазарджик и Кюстендил в Жени ГЕРБ
netinfo

Петият Зимен Университет се проведе под надслов „ГЕРБ с втори управленски мандат - цели, задачи и предизвикателства" и бе открит от зам.- председателя на партията Цветан Цветанов. На форума бяха обсъдени секторните политики на партията, успехите и перспективите през новия мандат, важността на общуването с гражданите, както и подготовката за предстоящите местни избори. По време на двудневния семинар се състоя и среща на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ, на който е и член Михаела Крумова. На срещата Крумова бе избрана да отговаря за областите Кюстендил и Пазарджик във връзка с дейността на ЖГЕРБ. Тя сподели, че оттук насетне женската структура ще работи активно с неправителствените организации в България и ще инициира законодателни промени във връзка със Закона за домашното насилие.

Михаела Крумова ще отговаря за областите Пазарджик и Кюстендил в Жени ГЕРБ
netinfo

Цветан Цветанов обяви пред присъстващите, че по време на визитата си в Мадрид е договорил с Испанската народна партия на предстоящите там местни избори, в листите за общински съветници, на избираеми места да има представители на българската общност. Цветанов подчерта, че никоя друга партия, освен ГЕРБ не е правила това, това е ноу хау за българската политическа система.