Мая Манолова с букет за боец №1 на БСП
Мая Манолова с букет за боец №1 на БСП / www.bsp.bg

Председателят на БСП и на парламентарната група на Коалиция за България Сергей Станишев подари на секретаря на групата Мая Манолова букет цветя в парламента. Лидерът на социалистите изрази подкрепата на депутатите от левицата за Манолова, която повече от денонощие неуморно защитава от парламентарната трибуна позициите на Коалиция за България по Изборния кодекс, съобщава сайта на БСП. Свежа и с хъс, Мая Манолова е готова за рекордите на Гинес по политическа издръжливост и работоспособност, отбеляза Станишев.

„Благодаря на колегите от Коалиция за България, че оцениха моя труд по Изборния кодекс. След получаването на този букет имам нови сили", заяви Мая Манолова. По думите й ГЕРБ пишат правила, които да работят само за тях и с които да се опитат да постигнат служебна победа на изборите.

Депутатът от левицата изтъкна, че пораженията, които управляващите нанасят с Изборния кодекс, ще станат видими по време на изборите. Тогава ще се разбере, че потърпевши са българските граждани, които ще имат по- малко избирателни права.

„Мая Манолова показа изключителни качества на боец и на оратор. Тя е готова за Гинес за политическа издръжливост", заяви председателят на НС на БСП Сергей Станишев. Той изтъкна, че целта на управляващите е да се улесни евентуалната победа на ГЕРБ на изборите, ограничавайки правата на хората.