Кюстендилец с късмет и нов автомобил от СПОРТ ТОТО
Кюстендилец с късмет и нов автомобил от СПОРТ ТОТО / Български спортен тотализатор
Късметлия от Кюстендил, Виктор Григоров спечели автомобил от Българския спортен тотализатор. Той получи ключовете за чисто нов автомобил Форд Мондео на площад Велбъжд, от Юлияна Анчева – районен мениджър в Югозападна регионална дирекция на Български спортен тотализатор. Виктор Григоров е родом от Кюстендил, но в момента живее в София. Той е на 31 години и работи като мениджър в телекомуникационна компания. За печалбата си късметлията разбрал, когато отишъл в тото пункта да си пусне фиш за следващия тираж. Той научил, че в Кюстендил е спечелен автомобил, но до последно не вярвал, че късметът ще се усмихне именно на него. След като касиерката му съобщила радостната новина, той побързал да изненада семейството си.

„Пожелавам на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО да не престават да вярват и да имат моя късмет. Разбрах, че още един съгражданин е спечелил кола от тотото миналата седмица. Убеден съм, че ние от Кюстендил сме късметлии.", споделя щастливият печеливш.

От специалната ТОТО томбола Красимир Рамански от петричкото село Кърналово спечели голямата награда – Smart LED телевизор.

Красимир Рамански от петричкото село Кърналово спечели голямата награда  Smart LED телевизор
Български спортен тотализатор

Български спортен тотализатор