Гонзо и Дани Младенов уважиха една година Торсида в Кюстендил
Гонзо и Дани Младенов уважиха една година Торсида в Кюстендил / Валентин Грънчаров/Gong.bg

Привържениците на Левски в Кюстендил отбелязаха една година, откакто се нанесоха в новия и модерен фен клуб. Тържеството уважиха спортният директор на "сините" Георги Иванов и бившият футболист на тима Даниел Младенов, който сега играе в Гърция.

Сред гостите личаха кметът на Кюстендил Петър Паунов, областният управител Виктор Янев и депутатът от града Кирил Калфин.

Янев е привърженик на ЦСКА, но уважи тържеството, докато кметът и депутатът са "сини" привърженици.

От София да уважат тържеството дойдоха Васил Колев, председател на тръста "Синя България", Владимир Владимиров - шеф на НКП на Левски, а двамата отскоро са и членове на УС на ПФК Левски. Шефът на София- Запад Тони Калчев също уважи привържениците на тима в Кюстендил.

Георги Иванов бе посрещнат с бурни овации. Той подари от името на клуба почетен плакет на председателя на Торсида Кюстендил Слави Велинов. Гонзо пожела на феновете много здраве и изрази надежда, че новата 2015-а година ще е много по-добра за Левски.

Почти всички присъстващи пожелаха да си направят снимка със "синята" легенда. Той пък се разписа на стената, където има фототапет с него от мига, в който вкара "кървавия" гол срещу ЦСКА.

Слави Велинов не бе много словоохотлив, но си пожела през 2015 година да вижда един по-добър Левски.

Емоционално слово произнесе Ангел Байрактарски, който се определи като "мост" между поколенията левскари в Кюстендил.

От името на Тръст "Синя България"" Васил Колев разясни накратко смисъл от влизането в управлението на клуба. Под музикалния съпровод на песни за Левски множеството излезе пред фен клуба и изгледа традиционната вече заря.

Тържеството завърши с десерт - оригална торта с емблемата на Торсида Кюстендил. Привържениците си обещаха както и досега да подкрепят Левски във всеки един мач, независимо дали е в София, или из страната.

Феновете от "Торсида- Кюстендил" също осъдиха терора във Франция, като на входа на клуб има надписа обиколил целия свят: "Аз съм Шарли!".