Община Дупница търси фирма за сметосъбиране и сметоизвозване
Община Дупница търси фирма за сметосъбиране и сметоизвозване / netinfo
Във връзка с поредната инициатива под наслов “Да изчистим България заедно”, от община Дупница приканват всички граждани с будна съвест да се присъединят и да помогнат с доброволния си труд за почистването на община Дупница от отпадъци. Голямото чистене е на 15 септември, като апелът е да излязат и почистят пространството пред жилищната сграда, в която живеят. В този процес по традиция, участват, както организирани групи (фирми, училища, НПО и др.), така и индивидуални участници – семейства, приятели, съседи. За поредна година община Дупница ще се присъедини към акцията.
С цел оптимално планиране на организационния процес на кампанията,  всички желаещи трябва да заявят участието си в общинска администрация, като посочат мястото, което ще почистват. Събраните отпадъци можете да позиционирате до най-близкия съд за отпадък тип “бобър”, след което същите ще бъдат извозени.
За контакти и получаване на чували и ръкавици, след заявено участие в отдел “Екология и чистота”– етаж II, стая 45, тел.: 0701 / 5 92 48.
Община Дупница