Георги Найденов гласува за свободна и достойна България
Георги Найденов гласува за свободна и достойна България / netinfo

Водачът на листата на Коалиция Център- свобода и достойнство за Кюстендилски избирателен район Георги Найденов даде своя вот в секция №6 на 3- то ОУ "Проф. Марин Дринов".
"Искам да живея в по- свободна и по- достойна България, искам хората да се чувстват по- добре тук, да имат работа, да имат доходи и да спрем това , което се случи вчера- всички знаят за скандала с бюлетините. Призовавам хората да излязат и да гласуват, защото само нашия глас ще промени системата. Надявам се хората да помислят наистина трезво и да са видели лицата на хората, които са застанали пред тях, да са ги оценили и да вземат правилното решение, защото тези, които изберем сега ще ни управляват в следващите 4 години, по- добре от досегашните управници", заяви при гласуването си Георги Найденов, водач на листата на Коалиция- Център, свобода и достойнство в 10 Кюстендилски МИР.
Найденов коментира и случката от вчера в печатницата в Костинброд. "Ние живеем 4 години в този тип държава, управлението през последните 4 години е полицейщина, страх и опит за манипулация на вота на хората. Тъй като хората не разпознават ГЕРБ като тяхна партия, по този начин се цели да се осигурят гласове, които да им донесат изборна победа".

Георги Найденов гласува за свободна и достойна България
netinfo