Гала вечер по кик бокс в Дупница
Гала вечер по кик бокс в Дупница / Дарик- Кюстендил
За трета поредна година в Дупница ще се проведе гала вечер по кик бокс. Шоуто започва в 19.30 часа на 30 ноември и ще се проведе в Спортна зала Дупница. Ще има 13 срещи с подгряващите, като е предвидена и една боксова среща. Всички вип билети са разпродадени, все още могат да се закупят от останалите билети.
Ще има състезатели от България, Гърция, Сърбия и Македония. „Подготовката върви добре, нашите бойци са във форма“ каза Кирил Чакъров от СК „Патриот“, които са и организатори на събитието.
За защита на Балканския пояс излиза Доброслав Радев, който само преди няколко седмици спечели сребърен медал от Световното първенство за мъже в Сараево, което беше и негов дебют при мъжете. Радев излиза срещу опитния сръбски състезател Славиан Драгашич. Другият дупничанин Драгомир Кацаров, който е и треньор в клуба ще излезе срещу гръцки състезател.
И за тази гала вечер от СК „Патриот“ залагат на народната музика между срещите. Ще участват Дилиана Диканска с ПТС „Зора“, както и народният изпълнител Володя Стоянов. Очаква се присъствието и на министъра на спорта Красен Кралев.
Както и в предишните издания от клуба подкрепят различни благотворителни инициативи. Тази година част от средствата ще бъдат бъдат преведени в подкрепа на Асен Гиздов от с. Ресилово, който се нуждае от бъбречна трансплантация.