Ерик Димитров и Кристияна Кръстева
Ерик Димитров и Кристияна Кръстева / Езикова гимназия
Учениците Ерик Василев Димитров от 12 в клас и Кристияна Ивова Кръстева от 11 б клас на Езикова гимназия “Д- р Петър Берон” спечелиха стипендии от социално- образователния проект „1000 стипендии” на фондация „Комунитас”.

В област „Биология” на конкурса са номинирани 16 ученици от 12 клас, от цялата страна, които са носители на следните стипендии: 11 ученици с „Основна стипендия”, 3 ученици с „Изключителна стипендия” и 2 ученици с „Поощрителна стипендия”.

Ерик Димитров печели основна стипендия в област „Биология”, която е в размер на 500 лева, 200 лева под формата на кредит за книги и писмени консултации с видни български учени и специалисти с право на достъп до виртуалното пространство на „1000 стипендии” – „Общество 1000с“.

В област„Театрално и филмово изкуство” за 11 клас са номинирани общо 8 ученици, от които 5 с „Основна стипендия”, 2 ученици със „Специална стипенздия” и 1 ученик с „Поощрителна стипендия”. Кристияна Кръстева печели поощрителната стипендия в област „Театрално и филмово изкуство”, в размер на 200 лева, писмени консултации с видни български учени и специалисти и достъп до виртуалното пространство на „1000 стипендии” – „Общество 1000с“.
Езикова гимназия