Двама на изпит за шеф на Митнически пункт Олтоманци
Двама на изпит за шеф на Митнически пункт Олтоманци / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил ,архив

Даниел Милчев Георгиев и Калин Милчов Гоцевски са двамата кандидати за длъжността "Началник на митнически пункт II ниво, митнически пункт Олтоманци, Митница Югозападна".

Практическият изпит и тестът за психологическа пригодност ще се проведат на 26- ти март, от 14:00ч.  в София - Централно митническо управление на Агенция „Митници". Сред информационни източници, които могат да се ползват при подготовката за практически изпит са Закон за митниците и Правилник за прилагане на закона за митниците; Регламент (ЕИО) № 2913/92 на Съвета от 12.10.1992г. относно създаване на Митнически кодекс на Общността, Регламент (ЕИО) № 2454/93 на Комисията, въвеждащ разпоредбите за прилагане на Регламент на Съвета (ЕИО) № 2913/92 за създаване на Митническия кодекс на Общността; Закон за акцизите и данъчните складове и правилника за неговото прилагане; Закон за административните нарушения и наказания; Закон за държавния служител и др.

Интервюто, с успешно издържалите изпита и теста кандидати, ще се проведе на допълнително уточнена дата, за която те ще бъдат уведомени предварително чрез телефонен разговор и e - mail, пише в сайта на Агенция "Митници".