Дани Младенов вкара първите си два гола за Левски в контрола
Дани Младенов вкара първите си два гола за Левски в контрола / www.gong.bg

Новият старши треньор на Левски Ясен Петров направи неофициалния си дебют при загубата с 2:3 от новака в румънския елит Търгу Муреш. Контролата се игра на едно от игрищата на базата на „сините" в австрийското градче Линдабрун.  И двата гола за сините вкара кюстендилското ново попълнение в отбора- Даниел Младенов.

Румънският отбор стигна първи до гол в 12-та минута, когато Сфърля стреля от пряк свободен удар и прати топката в левия ъгъл на вратата на Митрев за 0:1.

Началото на второто полувреме започна лошо за Левски, след като в 47-та минута Минев сбърка и последва центрира в наказателното поле на „сините", след което Роман стреля и прати топката във вратата на влезлия като смяна на Божидар Митрев, Цветан Димитров.

Левски успя да намали пасива си в 76-та минута, когато Христов подаде към Тасевски, който продължи към Младенов, а той с хубав удар я прати в мрежата на вратаря на румънския отбор.

В 77-та минута Роман премина през Иво Иванов, след което стреля, а Цветан Димитров не се намеси убедително и си вкара топката във вратата.

Все пак Левски направи по-почетна загубата си в 79-та минута, когато Христов подаде към Младенов, който от границата на наказателното поле на румънския отбор прати топката в лявата сглобка на вратата на Търгу Муреш.

Следващата контрола на Левски на подготвителния им лагер в Австрия е срещу Металист от 18 часа, съобщава www.gong.bg.