Цветан Видински
Цветан Видински / Влади Владимиров
 
Пожелавам бързо завръщане на Велбъжд в Трета лига, заяви след края на срещата / Велбъжд- Марек 3:6 /, треньорът на „Марек 1915” Цветан Видински. Той декларира, че няма вражда между двата клуба и, че „Марек” е играл за честта си.

„Знаехме, че те са на 95% изпаднали, но си имаха техни шансове. Ние си играхме за честата на „Марек”. Получи се мач с много голове, домакините както отбелязаха 3, можеха да вкарат още толкова. Ние вкарахме положенията си. Условията бяха перфектни, жалко е за базата и, че отбора изпада. Мисля, че ще направите друга организация и ще има отново „Велбъжд” във „В” група. Което е нормално, футболен град сте, хубави условия. Ние не искаме да пречим на „Велбъжд”. Правим контроли, в добри отношения сме с треньорите от школата, може и деца от старшата възраст да дойдат при нас”, коментира Цветан Видински.

За футболистите на „Марек 1915” предстоят 4 седмици почивка. Все още не е ясно и даали тандема Видински- Георгиев ще продължи да води отбора.
Видински води и юношите старша възраст, които имат шанс да влязат в Елитната група U19. „Предстоят баражи за елитнтаа група и тогава ще се разпределим, кой треньор къде ще ходи. Всичко според бюджета. Ако имаме повече средства и цел, може да се потърси и треньор от друго место. Ако не, ще е треньор от екипа. Както знаете ние си разчитаме само на местни кадри. Това бе единствения мач, в който не играха юноши”, заяви Цецо Видински.
Съперници на „Марек 1915” в баражите за U19 ще бъдат- „Черноморец”- Бургас и „Изгрев” от Свищов, като от тези 3 отбора ще бъдат излъчени 2 за Елитната група.
 
 
Дарик- Кюстендил