Безплатни театрални пиеси и коледно тържество на школата по пиано на 20-ти декември в Сапарева баня
Безплатни театрални пиеси и коледно тържество на школата по пиано на 20-ти декември в Сапарева баня / община Сапарева баня


Две пиеси с вход свободен за жителите и гостите на Сапарева баня ще бъдат представени на сцената на НЧ "Просветен лъч - 1905" на 20-ти декември /вторник/. Пиесите "Тигърът" и "Машинописци" от Мърей Шизгал ще бъдат пресъздадени от Общински драматичен театър "Невена Коканова" - град Дупница.
Безплатните постановки са част от коледно-новогодишната програма на Община Сапарева. Зрителите ще могат да се насладят на прекрасното изпълнение на актьорите Ивайло Захариев, Мария Миради, Виктория Янева и Иван Иванов. Постановките ще започнат от 18:30 ч.

В същия ден, 20-ти декември, ще бъде и коледното тържество на школата по пиано към НЧ "Просветен лъч - 1905". Тържеството ще започне от 17:30 ч. и ще се проведе в малката зала на читалището.

И двете мероприятия, част от коледно-новогодишната програма на Община Сапарева баня, ще преминат под знака на благотворителността. Зрителите ще могат да дарят средства за благотворителна кампания в помощ на деца сираци, самотни родители и деца със специални нужди.