Увеличават се свободните работни места в Хасково
Увеличават се свободните работни места в Хасково / DarikNews, архив

Почти двойно се увеличиха работните места в Хасково. 106 свободни позиции обяви местната дирекция „Бюро по труда” на агенцията по заетостта. Най-много- 10, са местата за машинни оператори шиене със средно или основно образование. 6 са позициите за шивачи с основно образование. По 5 са свободните работни места за: сервитьори и бродировачи (средно образование), за работници ръчни операции и оператори на машини в обувно производство (средно или основно).

12 са местата за хора с висше образование, като за 7 е допустимо и средно- администратор с английски език, технически секретар с турски език, двама кредитни консултанти и трима финансови. Специалност „Медицина” е изискването за лекар (фелдшер), магистър филолог- за позицията на технически сътрудник преводи, „Икономика” за счетоводител и ХВП за технолог.

 

На трудовата борса в Хасково търсят още: асистент за офис, монтажници, оператори на машини, бояджии, шофьори, готвачи, работници за автомивка, грил и др. Вижте пълния списък със свободните работни места:

Увеличават се свободните работни места в Хасково
netinfo