От българското по-хубаво няма
От българското по-хубаво няма / Дарик радио-Хасково
Стефан Димитров с покана за концерт
92984
Стефан Димитров с покана за концерт
  • Стефан Димитров с покана за концерт
На фолклорен концерт “От българското по-хубаво няма”, който ще е на 21 март, от 18 ч., в зала „Дружба“ на Хасково, канят от коалиция „Реформаторски блок- Глас народен“ хасковлии и хората от региона.  На сцената ще се представят фолклорни изпълнители и ансамбли от Хасково, Димитровград и региона.

Според първия в листата на “Реформаторски блок – Глас народен” Стефан Димитров Хасково и региона имат истински добри таланти, които трябва да бъдат подкрепяни и насърчавани.

Водещ ще е известният актьор Красимир Ранков. Ще пеят Надя Казакова, която е родом от Свиленград, както и младите надежди на региона Донна Латева, Диан Делев и Тереза Желязкова.

ДВГ „Изворче“ от Минерални бани и 4 фолклорни ансамбъла: “Звездица” от Димитровград, “Южняци”, “Китна Тракия” и “Златка Тракия” от Хасково и “Хорищенци” от Харманли участват още в програмата.

Не пропускайте този концерт. Със сигурност от него ще си тръгнете с пълни сърца и души, защото от българското по-хубаво няма, канят организаторите.

Хасково и региона има таланти, които отдавна са покорили световните сцени, на които много от политиците ни никога няма да бъдат. Затова да подкрепим родното, българското и местните дарования, призова Стефан Димитров. Чуйте го в звуковия файл, както и един от организаторите- Калина Монева, с повече информация за програмата.