Коледна елха, Харманли
Коледна елха, Харманли / Община Харманли
С празничния спектакъл „ФОЛКЛОРНА МАГИЯ“ на Детски куклен театър-Стара Загора, съвместно с участието на ученици от града тържествено на пл. Възраждане в Харманли посрещнаха Дядо Коледа и  запалиха снощи светлините на Коледната елха.

Възпитаници на ОУ „Иван Вазов“, НУ „Отец Паисий“, клуба по зумба към НУ „Алеко Константинов“ и ДГ „Ален Мак“ се включиха в програмата, аплодирани от стотици харманлийци.

Коледна елха, Харманли
Община Харманли

Долетял с шейната от Лапландия Дядо Коледа напомни на децата да му изпращат своите писма с желания. Кметът на Харманли Мария Киркова пожела на всички да бъдат здрави и никога да не спират да мечтаят.

Община Харманли
Община Харманли

С пъстра заря завърши церемонията по запалване на коледните светлини и елхата в Харманли.

Община Харманли
Община Харманли

Празничната програма, организирана от общината, продължава с „Коледна сръчкомания“ от 3 до 7 декември в Културния център. От 16 до 18 ч. там децата ще могат да сътворят пощенска кутия за желания и послания до Дядо Коледа.

На 19 декември, отново на пл. Възраждане, от 17 ч. е празничният концерт на НЧ „Дружба“, НЧ „Харманли-2001“, ТК „Гергана“, ТС „Хорищенци“ и ДТС „Хорищенче“ с ръководител Галина Христова. Концертът е с мотото „Коледна звезда над нас блести“.